آلرژی پیشگیری و درمان آلرژی و حساسیت طب مکمل و جایگزین برای حساسیت و آلرژی

کاهش ابتلا به آلرژی با مکیدن انگشت شست و جویدن ناخن ها درکودکان!

کاهش-ابتلا-به-آلرژی-با-مکیدن-انگشت-شست-و-جویدن-ناخن-ها-درکودکان-1-شبکه-جامع-آلرژی

کاهش ابتلا به آلرژی با مکیدن انگشت شست و جویدن ناخن ها درکودکان!

در مطالعات اخیر محققین، نتایج نشان داده است که به نظر می آید ابتلا به آلرژی با مکیدن انگشت شست و جویدن ناخن ها درکودکان کاهش نشان می دهد! با وجود اینکه به انجام چنین عاداتی در بچه ها توصیه نمی شود، اما به نظر می آید این عادات  جنبه مثبت نیز داشته باشند! 

حمایت از فرضیه بهداشت

بر اساس تحقیقات جدید، کودکانی که انگشت شست خود را می مکند و ناخن های خود را می جوند، احتمال ابتلا به بعضی از بیماری های آلرژیک در آنها کاهش می یابد. این یافته ها از “فرضیه بهداشت” حمایت می کنند. در این فرضیه عنوان شده است که کودکانی که در سنین خردسالی در معرض عفونت های میکروبی و انگلی نبوده اند احتمال ابتلا به بعضی از بیماریهای آلرژیک در آنها بیشتر است. 

محققان دریافتند که در کودکانی که عادت به مکیدن شست و جویدن ناخن ها داشته اند میزان بروز حساسیت به آلرژن هایی مانند حیوانات خانگی، هیره (مایت) گردوغبار منزل، گرده گیاهان، و هاگ (اسپور) قارچ ها کاهش نشان می دهد(برای مطالعه بیشتر به نوشتار مواد حساسیت زای داخل خانه و نوشتار مواد حساسیت زای خارج خانه مراجعه نمایید). البته این عادت در کودکانی که به بیماری آسم و یا رینیت آلرژیک (آلرژی فصلی) مبتلا هستند اثری ندارد .

یکی از محققان به نام پروفسور مالکولم سیرز (Malcolm Sears) از دانشگاه مک مستر کانادا می گوید: “یافته های ما فرضیه بهداشت مبنی بر تماس با میکروب ها در اویل زندگی موجب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای آلرژیک می شود را تایید می نماید!” همچنین این محقق بیان نموده است: “با وجود اینکه ما کودکان را به انجام این عادات تشویق نمی کنیم اما به نظر می آید مکیدن شست و یا جویدن ناخن ها دارای جنبه های مثبتی باشد!”

احتمال دارد کودک با قرار دادن انگشت خود در دهان باعث می شود که بدن در معرض میکروب های بیشتری قرار بگیرد که این امر می تواند سبب تکامل مناسب سیستم ایمنی بدن شود.

شایان ذکر است یافته های این تحقیق در ژورنال Pediatrics به چاپ رسیده است.

کاهش ابتلا به آلرژی با مکیدن انگشت شست و جویدن ناخن ها درکودکان- شبکه جامع آلرژی

تهیه و تدوین: دکتر محمد عصاره زادگان

اقتباس از منبع:

http://www.independent.co.uk

 

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب های محبوب

آزمایش تشخیص حساسیت و آلرژی آزمایش پوستی تشخیص آلرژی آسم آلاینده های بیولوژیک آلرژن یا مواد حساسیت زای خارج خانه آلرژن یا مواد حساسیت زای داخل خانه آلرژی آلرژی به سبزیجات آلرژی به غلات آلرژی به مواد شیمیایی آلرژی به میوه ها آلرژی بینی آلرژی در زنان باردار آلرژی فصلی آلرژی یا حساسیت به نیش حشرات آنافیلاکسی اسپری ضد آلرژی و حساسیت اگزما بیماری های آلرژیک در کودکان و نوزادان حساسیت چشم حساسیت یا آلرژی به ادویه جات حساسیت یا آلرژی به سوسک حساسیت یا آلرژی پوستی خدمات مشاوره ای حساسیت و آلرژی درختان آلرژی زای ایران درماتیت درمان اگزما درمان حساسیت و آلرژی راهنمای داروهای مؤثر در آلرژی رژیم غذایی مناسب بیماران آلرژیک رینیت آلرژیک طب گیاهی و طب مکمل و آلرژی علف های هرز آلرژی زای در ایران مایت مجموعه گیاهان آلرژی زای شایع در ایران هاگ قارچ های آلرژی زا هیره واکسن آلرژی واکنش متقاطع آلرژن ها پیشگیری از آلرژی و حساسیت چمن های آلرژی زای ایران کرونا و آلرژی کهیر گرده گیاهان آلرژی زا گرفتگی و آبریزش بینی
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

از جدیدترین مقالات و اخبار آلرژینو مطلع شوید