آسم پیشگیری و درمان آلرژی و حساسیت

پرسش های رایج درباره بیماری آلرژی: آسم و بیماری کرونا

پرسش-و-پاسخ-آلرژی-آسم-و-بیماری-کرونا-آلرژینو

پرسش های رایج درباره بیماری آلرژی: آسم و بیماری کرونا

با توجه به همه گیری بیماری کرونا در کشور و همزمانی هر ساله آن با افزایش بیماری های آلرژیک تنفسی مانند آسم و یا آلرژی فصلی لذا سعی گردیده در نوشتار تصویری حاضر پرسش های رایج و پرتکرار بیماران مبتلا به آسم درموسم همه گیری بیماری کرونا ارائه شود.

پاسخگوی پرسش ها جناب آقای دکتر مرتضی فلاح پور فوق تخصص آسم و آلرژی و ایمنی شناسی بالینی (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) می باشند.

شایان ذکر است متن حاضر و پاسخ های ارائه شده  به استناد آخرین مطالب علمی منتشر شده در کتب، و ژورنال های معتبر بین المللی تدوین گردیده است.

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۱- شبکه جامع آلرژی

برای آگاهی از ماهیت بیماری آسم و انواع آن به نوشتار بیماری آسم مراجعه نمایید!

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۲- شبکه جامع آلرژی

برای آگاهی از جزئیات تشابهات و تفاوت های بیماری آلرژی فصلی با بیماری کرونا به نوشتار آلرژی فصلی یا بیماری کرونا مراجعه نمایید. همچنین می توانید برای افتراق بیماری کرونا با بیماری های آنفلوانزا و سرماخوردگی به نوشتار آلرژی فصلی، بیماری کرونا، آنفلوانزا یا سرماخوردگی؟!: اینفوگرافیک مراجعه نمایید.

 

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۳- شبکه جامع آلرژی

برای آگاهی از انواع اسپری های استنشاقی مورد استفاده در بیماری آسم به نوشتار آشنایی با اسپری های استنشاقی برای بیماری آسم مراجعه نمایید.

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۴- شبکه جامع آلرژی

برای آگاهی از نحوه صحیح استفاده از اسپری های استنشاقی مورد استفاده در بیماری آسم به نوشتار روش صحیح استفاده از دستگاه های استنشاقی برای بیماران مبتلا به آسم مراجعه نمایید.

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۵- شبکه جامع آلرژی

پرسش و پاسخ آلرژی- آسم و بیماری کرونا ۶- شبکه جامع آلرژی

در انتها آنچه که باید بدانیم، افراد مبتلا به آسم نیز مانند سایر افراد باید نکات قرنطینه را کاملا رعایت کنند، شستشوی مکرر دستها با آب و صابون و مصرف صحیح اسپری های تجویز شده طبق دستور پزشک معالج را ادامه دهیم. مجددا تاکید می گردد که اسپری های آسم به هیچ عنوان سیستم ایمنی را ضعیف نمی کند و لذا نباید بدون مشورت پزشک معالج برنامه مصرف آنها را تغییرداد.

 

تهیه و تدوین: دکتر محمد علی عصاره زادگان

منابع:

برای اطلاع از منابع مورد استفاده به منابع نوشتارهای اشاره شده در متن مراجعه شود.

[sg_popup id=”7381″ event=”inherit”][/sg_popup]

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب های محبوب

آزمایش تشخیص حساسیت و آلرژی آزمایش پوستی تشخیص آلرژی آسم آلاینده های بیولوژیک آلرژن یا مواد حساسیت زای خارج خانه آلرژن یا مواد حساسیت زای داخل خانه آلرژی آلرژی به سبزیجات آلرژی به غلات آلرژی به مواد شیمیایی آلرژی به میوه ها آلرژی بینی آلرژی در زنان باردار آلرژی فصلی آلرژی یا حساسیت به نیش حشرات آنافیلاکسی اسپری ضد آلرژی و حساسیت اگزما بیماری های آلرژیک در کودکان و نوزادان حساسیت چشم حساسیت یا آلرژی به ادویه جات حساسیت یا آلرژی به سوسک حساسیت یا آلرژی پوستی خدمات مشاوره ای حساسیت و آلرژی درختان آلرژی زای ایران درماتیت درمان اگزما درمان حساسیت و آلرژی راهنمای داروهای مؤثر در آلرژی رژیم غذایی مناسب بیماران آلرژیک رینیت آلرژیک طب گیاهی و طب مکمل و آلرژی علف های هرز آلرژی زای در ایران مایت مجموعه گیاهان آلرژی زای شایع در ایران هاگ قارچ های آلرژی زا هیره واکسن آلرژی واکنش متقاطع آلرژن ها پیشگیری از آلرژی و حساسیت چمن های آلرژی زای ایران کرونا و آلرژی کهیر گرده گیاهان آلرژی زا گرفتگی و آبریزش بینی
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه

از جدیدترین مقالات و اخبار آلرژینو مطلع شوید